Loader

Ομελέτα γεμιστή με ανθότυρο και μυρωδικά

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4αυγά χτυπημένα

Λάδι για το τηγάνι

1/2φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με το αλατοπίπερο, το δυόσμο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο και ψήνουμε την ομελέτα πρώτα από την μια μεριά. Την γυρίζουμε προσεχτικά από την άλλη πλευρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Απλώνουμε στην μια άκρη το μείγμα ανθότυρου και ψήνουμε μέχρι να αρχίζει να μαλακώνει . Κλείνουμε την ομελέτα στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.