Loader

Οι μπριζόλες μου στην Ελαφόνησο

2013-06-10
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 55λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές

1/2φλ.Λάδι

Αλατοπίπερο

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

1φλ.λευκό κρασί

1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο

3σκελ.σκόρδο λιωμένες ή ολόκληρες

1κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.μουστάρδα

 

Method

Step 1

Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τις μπριζόλες και από πάνω ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη. Τα κρατάμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Κατόπιν βγάζουμε την μεμβράνη, συμπληρώνουμε νεράκι ,δεν χρειάζεται να τα καλύψει, ίσα ίσα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-35 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τες στο μισό του χρόνου και βρέχοντας τες λίγο με το ζουμί του ταψιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *