Loader

Οι μπριζόλες μου στην Ελαφόνησο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές

1/2φλ.Λάδι

Αλατοπίπερο

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

1φλ.λευκό κρασί

1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο

3σκελ.σκόρδο λιωμένες ή ολόκληρες

1κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.μουστάρδα

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τις μπριζόλες και από πάνω ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη. Τα κρατάμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Κατόπιν βγάζουμε την μεμβράνη, συμπληρώνουμε νεράκι ,δεν χρειάζεται να τα καλύψει, ίσα ίσα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-35 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τες στο μισό του χρόνου και βρέχοντας τες λίγο με το ζουμί του ταψιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *