Loader

Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα

2015-03-01
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

8/3/15

Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα στην κουζίνα μας. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.

beansmozz (1) beansmozz (5)

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι φασολάδα που έμεινε στραγγισμένη
  • 2 φέτες μοτσαρέλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ντοματάκια κονκασέ με βασιλικό
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι το κονκασέ και τη φασολάδα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.

Βήμα 2

Το μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ακουμπάμε τις φέτες μοτσαρέλας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά.

Βήμα 3

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας αν θέλουμε καυτερό πιπέρι ή φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *