Loader

Ντοματόπιτα

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 φύλλο σφολιάτας
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1κ.σ.ρίγανη
300γρ.φέτα θρυμματισμένη
3αυγά
4κ.σ.πεκορίνο τριμμένο
Πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τις ντομάτες,με τα τυριά, τα αυγά,λίγο λαδάκι, τη ρίγανη και λίγο πιπέρι. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και απλώνουμε τη σφολιάτα. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα ντομάτας που ετοιμάσαμε και το απλώνουμε καλά. Γυρνάμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα και τις βρέχουμε ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια της πίτας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *