Loader

Ντοματοκεφτές στο ταψί

2013-06-05
  • Prep Time: 2:00 ω
  • Cook Time: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

5μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη και στραγγισμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2αυγά
1κ.σ.δυόσμος ξερός
6κ.σ.λάδι και λίγο ακόμα για το ταψί
2φλ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και  λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το ταψί
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Αλατοπίπερο
150γρ.φέτα θρυμματισμένη

Method

Step 1

Βάζουμε σε ένα μπωλ τις στραγγισμένες ντομάτες και προσθέτουμε τα αυγά,το κρεμμύδι και το σκόρδο,το αλατοπίπερο, τη φέτα και το δυόσμο. Ρίχνουμε επίσης το λάδι και λίγο λίγο το αλεύρι. Πρώτα το 1 φλυτζάνι και σιγά σιγά όσο πάρει από το δεύτερο. Μόλις αποκτήσουμε ένα πυκνό και λείο μείγμα, λαδώνουμε ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με το αλέυρι για όλες τις χρήσεις. Απλώνουμε μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε και το απλώνουμε ομοιόμορφα, περίπου 1 ½ δαχτυλό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *