Loader

Ντάκος με κοπανιστή Μυκόνου

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μεγάλοι ντάκοι

2μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κύβους

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ρίγανη

1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

150γρ.κοπανιστή Μυκόνου

1-2κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βρέχουμε με νεράκι τους ντάκους και τους σπάμε με τα χέρια. Τους βάζουμε σε σαλατιέρα και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, το κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης. Ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι και πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το τζίντζερ. Ανακατεύουμε καλά και ακουμπάμε κουταλιές από την κοπανιστή στο πάνω μέρος της σαλάτας για να σερβίρουμε.

Ντάκος με κοπανιστή Μυκόνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *