Loader

Μυρωδάτα χορταρικά με επικάλυψη γιαουρτιού

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κιλό σπανάκι κατ.
2πράσα κομμένα σε ροδέλες
5φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
3κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος
Λάδι
Αλατοπίπερο
250γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο
1αυγό χτυπημένο
1κ.σ.κόρν φλάουρ
200γρ.γιαούρτι στραγγιστό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα χορταρικά και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και σιγοψήνουμε περίπου 15 λεπτά. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και τα απλώνουμε μέσα τα χορταρικά μας. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ανθότυρο,το γιαούρτι, αλατοπίπερο και το κορν φλάουρ. Το απλώνουμε πάνω από τα χόρταρικά ομοιόμορφα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-400 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια και να σχηματιστει μια κρούστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *