Loader

Μπρουσκέτες με στραπατσάδα και σκορδάτα μανιτάρια

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στην τοστιέρα

3αυγά χτυπημένα

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

3κ.σ.τυρί κρέμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά με τα μανιτάρια, τον άνιθο, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι που έχει ζεστάνει ελαφρά. Ανακατεύουμε διαρκώς όσο ψήνονται περίπου 3 λεπτά. Αλείφουμε τις ζεστές φέτες ψωμιού με το τυρί κρέμα και βάζουμε σε κάθε φέτα από μια γενναιόδωρη κουταλιά στραπατσάδας για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *