Loader

Μπρουσκέτα με μελιτζανοσαλάτα και χταπόδι

2015-09-25
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

25/9/15

Μπρουσκέτα με μελιτζανοσαλάτα και χταπόδι γιατί κάτι τέτοιες μεσογειακές λιχουδιές μου αναστατώνουν τον ουρανίσκο. Δοκιμάστε το με τη μελιτζανοσαλάτα με μανιτάρια που σας έφτιαξα χθες και περιμένω τα σχόλια σας.

eggploct (1) eggploct (5)

Συστατικά  

4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί

4 χοντρές ροδέλες ντομάτας

4 κουταλιές της σούπας μελιτζανοσαλάτα με μανιτάρια  ή ότι μελιτζανοσαλάτα θέλουμε

4 κομμάτια χταπόδι μαγειρεμένο, από πλοκάμι

Chives ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα (ή μαϊντανός ή φρέσκα κρεμμύδια)

Ελαιόλαδο

Αλατοπίπερο φρεσκοτριμμένο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις ακουμπάμε σε πιατέλα.

Βήμα 2

Ακουμπάμε από μια ροδέλα ντομάτας, μια κουταλιά μελιτζανοσαλάτα και ένα κομμάτι χταπόδι.

Βήμα 3

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο, πασπαλίζουμε με chives ή ότι χρησιμοποιήσουμε και ραντίζουμε με λίγο λάδι για να σερβίρουμε τις μπρουσκέτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *