Loader

Μπρουσκέτα με λαχανικά της Ζαννέτ

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1 μπαγκέτα μπαγιάτικη
Για το μαρινάρισμα του ψωμιού
2κ.σ. λάδι
1 σκελ.κόρδο τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1κ.γλ.πάπρικα
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
Για την επικάλυψη
1 καρότο
1 ντομάτα μέτρια
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελ.σκόρδο
1κ.γλ.τζίντζερ τριμμένο
2κ.σ. σέλινο
Αλάτι
Πιπέρι
2κ.σ. λάδι
1 φλ. γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε την μπαγκέτα στη μέση και κάθε κομμάτι της πάλι στη μέση να γίνουν σαν βαρκούλες. Τις βάζουμε σε ταψάκι και ετοιμάζουμε την μαρινάδα, ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι. Με αυτό περιχύνουμε τα ψωμάκια μας. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνω το υπόλοιπο λάδι . Βάζω στο Multi το καρότο, τα κρεμμυδάκια, την ντομάτα, το σκόρδο και το σέλινο και τα πολτοποιώ. Ζεσταίνω το λάδι και τα σωτάρω μαζί με τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω και το τζίντζερ. Ανακατεύω καλά και αφήνω να σιγοψηθούν και να φύγουν τα πολλά υγρά. Βάζω κουταλιές από αυτό το μείγμα πάνω στα ψωμάκια μου χωρίς να είναι υπερχυλισμένα ,πασπαλίζω με τυράκι και ψήνω για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.