Loader

Μπροκολοκεκάκια

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.μπρόκολο σε φουντάκια βρασμένο

1σκελ.σκόρδο

2φέτες μπέικον ψιλ/νες

150γρ.γιαούρτι

2αυγά

2κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

1/2φλ.παρμεζάνα και λίγο ακόμα για το τέλος

1φλ.αλεύρι

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε στο multi το μπρόκολο με το σκόρδο πιέζοντας το κουμπί του multi μόνο 2 φορές ώστε να μην λιώσουν τελείως. Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι,το μπέικον, το αλατοπίπερο, το λάδι , την παρμεζάνα και την πάπρικα. Προσθέτουμε το μείγμα μπρόκολου και το αλεύρι με το μπέικιν. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και γεμίζουμε 12 λαδωμένες θέσεις για muffins. Πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα ξεφορμάρουμε για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.