Loader

Μπριζόλες χοιρινές με vinsanto

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4χοιρινές μπριζόλες λαιμού
Λάδι
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Αλατοπίπερο
1κλαδάκι δενδρολίβανο φρέσκο
1/2κιλό μανιτάρια Portobello ολόκληρα
1φλ.vinsanto (Σαντορινιό κρασί)

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε τις μπριζόλες με λάδι σε κατσαρόλα καλά και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νεράκι και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του. Τα μανιτάρια τα ρίχνουμε 30 λεπτά πριν το τελείωμα του ψησίματος. Σερβίρουμε τις μπριζόλες μας με μπόλικες τηγανιτές πατάτες, τα μανιτάρια και περιχύνουμε από τη σάλτσα που έμεινε στην κατσαρόλα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *