Μπριζόλες της τελευταίας στιγμής
2013-06-10- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρικής: 30λ
- Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
Χυμός 1 λεμονιού
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
1πράσο κομμένο σε ροδέλες
2κ.σ.teriyaki sauce
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα καρότα και το κολοκυθάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νεράκι χλιαρό ίσα να τις καλύπτει. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε την teriyaki sauce,ανακατεύουμε και σερβίρουμε.