Loader

Μπριζόλες της τελευταίας στιγμής

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

Χυμός 1 λεμονιού

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

2κ.σ.teriyaki sauce

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα καρότα και το κολοκυθάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νεράκι χλιαρό ίσα να τις καλύπτει. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε την teriyaki sauce,ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *