Loader

Μπριζόλες της τελευταίας στιγμής

2013-06-10
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 30λ
  • Ready In: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

Χυμός 1 λεμονιού

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

2κ.σ.teriyaki sauce

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα καρότα και το κολοκυθάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νεράκι χλιαρό ίσα να τις καλύπτει. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Τέλος ρίχνουμε την teriyaki sauce,ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *