Loader

Μπριζόλες σε γλυκιά μαρινάδα κόκκινου κρασιού

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

3κ.σ.κέτσαπ

2φλ.κόκκινο κρασί

Αλατοπίπερο

λάδι

2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος με καπάκι τις μπριζόλες και τις περιχύνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενρολίβανο. Αλείφουμε με την κέτσαπ και τα βάζουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Την επομένη τις μεταφέρουμε μαζί με τη μαρινάδα σε ταψί και περιχύνουμε με λίγο λάδι και ελάχιστο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Στο μισό του χρόνου τις γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές και τις αλείφουμε με το ζουμί του ταψιού. Τις σερβίρουμε ζεστές με σάλτσα από το ταψί και φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *