Loader

Μπριζόλες σε γλυκιά μαρινάδα κόκκινου κρασιού

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

3κ.σ.κέτσαπ

2φλ.κόκκινο κρασί

Αλατοπίπερο

λάδι

2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος με καπάκι τις μπριζόλες και τις περιχύνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δενρολίβανο. Αλείφουμε με την κέτσαπ και τα βάζουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Την επομένη τις μεταφέρουμε μαζί με τη μαρινάδα σε ταψί και περιχύνουμε με λίγο λάδι και ελάχιστο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Στο μισό του χρόνου τις γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές και τις αλείφουμε με το ζουμί του ταψιού. Τις σερβίρουμε ζεστές με σάλτσα από το ταψί και φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.