Loader

Μπριζόλες ντυμένες

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2μπριζόλες χοιρινές
2σκελ.σκόρδο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.σ.ξύδι
1ποτήρι κόκκινο κρασί
4ροδέλες ντομάτα
1πράσινη πιπεριά κομμένη στα 4
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο κομμένη στα 2
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Αποβραδίς μαρινάρουμε τις μπριζόλες. Βάζουμε σε ένα βαζάκι με καπάκι το λάδι, το ξύδι ,την μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Τα ανακινούμε καλά. Βάζουμε τις μπριζόλες σε πυρίμαχο σκεύος με καπάκι, ρίχνουμε μέσα τα σκόρδα και περιχύνουμε με τη μαρινάδα μας. Τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα απλώνουμε τα κρεμμύδια σε ένα ταψί και πάνω τους ακουμπάμε τις μπιζόλες. Απλώνουμε σε κάθε μπριζόλα από 2 φέτες ντομάτα, 2 κομμάτια πράσινη πιπεριά και 1 κόκκινη. Ραντίζουμε με λίγο επιπλέον λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το κρασί και λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά περίπου . σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με φρέσκες τηγανιτές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *