Loader

Μπουτάκια κοκκινιστά με μανιτάρια

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπουτάκια κοτόπουλου

Λάδι

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του

Αλατοπίπερο

2φύλλας δάφνης

1κ.γλ.ματζουράνα

1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1/2φλ.λευκό κρασί

2ποτήρια ζωμό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.\ Ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και αφού πάρουν χρώμα κι από τις 2πλευρές σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και την ματζουράνα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό κι αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 45 λεπτά και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους. Τα σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας , όπως κάποιο αρωματικό ρύζι τύπου Basmati και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.