Loader

Μπουρίτος με κοτόπουλο και sour cream

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 35λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3τορτίγιες

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους

1/2φλ.κόκκινα φασόλια κονσέρβα

1/3φλ.ντοματάκια κονκασέ

1/2κ.γλ.κύμινο

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

Αλατοπίπερο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

1/2φλ.sour cream (ξινή κρέμα)ή 200γρ.γιαούρτι στραγγιστό ανακατεμένο με 2κ.σ.ξινόγαλο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα παντού. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τα μπαχαρικά και ζεστό νερό 1 φλιτζάνι. Σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα φασόλια , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε κάθε τορτίγια πασπαλίζουμε από μια γενναία ποσότητα τυρί και 1-2 κουταλιές από το μείγμα κοτόπουλου. Το κλείνουμε σε ρολό και το ψήνουμε 2-3 λεπτά σε τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα και απλώνουμε από πάνω την ξινή κρέμα(sour cream).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *