Loader

Μπουρίτος με κοτόπουλο και sour cream

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

3τορτίγιες

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους

1/2φλ.κόκκινα φασόλια κονσέρβα

1/3φλ.ντοματάκια κονκασέ

1/2κ.γλ.κύμινο

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

Αλατοπίπερο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

1/2φλ.sour cream (ξινή κρέμα)ή 200γρ.γιαούρτι στραγγιστό ανακατεμένο με 2κ.σ.ξινόγαλο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα παντού. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τα μπαχαρικά και ζεστό νερό 1 φλιτζάνι. Σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα φασόλια , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε κάθε τορτίγια πασπαλίζουμε από μια γενναία ποσότητα τυρί και 1-2 κουταλιές από το μείγμα κοτόπουλου. Το κλείνουμε σε ρολό και το ψήνουμε 2-3 λεπτά σε τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα και απλώνουμε από πάνω την ξινή κρέμα(sour cream).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.