Loader

Μπισκότα μερέντας

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 50λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

100γρ.βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ.αλεύρι
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
4κ.σ.ζάχαρη
4κ.σ.κακάο
150γρ.μερέντα
2αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το κάκαο και το βούτυρο. Προσθέτουμε τη μερέντα και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ. Κατεβάζουμε από το μίξερ και τα ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι. Το αφήνουμε 20 λεπτά στην άκρη. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.