Loader

Μπισκότα γεμιστά με μερέντα

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 50λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1φλ.ζάχαρη
2φλ.αλεύρι
4αυγά
2κ.σ.κορν φλάουρ
4κ.σ.κακάο σκόνη
Μερέντα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός από τη μερέντα και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη. Την βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Έπειτα πλάθουμε στρογγυλά μικρά μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και χρησιμοποιούμε 2 για κάθε γεμιστό μπισκότα, απλώνοντας στο 1 μερέντα και κλείνοντας το με το δεύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *