Loader

Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα αιολί

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

8μπαρμπούνια
Αλεύρι
Αλάτι χοντρό
Πάπρικα
4κ.σ.μαγιονέζα
2κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
Λάδι για το τηγάνισμα
1κ.σ.χυμό λεμονιού
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2κ.σ.μαιντανός ψιλν/ος
1κ.σ.εστραγκόν ξερό
αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψαράκια σε μια σακούλα και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι,χοντρό αλάτι και πάπρικα ανάλογα με τα γούστα μας. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ανακατέυουμε σε ένα μπωλάκι τη μαγιονέζα,τη μουστάρδα,το χυμό λεμονιού,το κρεμμύδι,το σκόρδο,τον μαιντανό,το εστραγκόν και το αλατοπίπερο. Το αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο να αναμειχθούν οι γεύσεις και το σερβίρουμε μαζί με τα ψαράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.