Loader

Μπακαλιάρος φιλέτο με σάλτσα από πιπεριές Φλωρίνης

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

4 φίλέτα μπακαλιάρου

1 πιπεριά Φλωρίνης-από βάζο

1κ.σ.ελαιόλαδο

1 συσκ.κρέμα γάλακτος

1/2φλ.κρασί λευκό

1κ.σ.άνηθος

αλατοπίπερο

πάπρικα-προαιρετικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.Βάζουμε τα φιλετάκια στο ταψί ,ρίχνουμε αλατοπίπερο,το λαδάκι και 1 ποτήρι νεράκι. Τα ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Εντωμεταξύ ετοιμάζω τη σαλτσούλα μου.Ρίχνω σε κστσαρολάκι την κρέμα γάλακτος,το κρασί,τον άνηθο,την πάπρικα-αν την χρησιμοποιήσετε και λίγο αλατοπίπερο.Βράζουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.Κόβω την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και την ρίχνω και αυτήν στο κατσαρολάκι.Ανακατεύω και αποσύρω απί τη φωτιά. Σερβίρουμε ΄το ψαράκι μας στα πιάτα και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Καλή σας επιτυχιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *