Loader

Μπαγκετάκι σικάλεως με μοτσαρέλα και προσούτο

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μπαγκετάκι σικάλεως

1κ.γλ.μαγιονέζα Light

1φέτα προσούτο

1φέτα μοτσαρέλα

2φέτες ντομάτες

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το μπαγκετάκι κατά μήκος λίγο ώστε να μπορέσουμε να το αλείψουμε με τη μαγιονέζα. Βάζουμε πρώτα το τυρί ,έπειτα το προσούτο και τέλος τις φέτες ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, προαιρετικά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *