Loader

Μοσχαράκι με σελινόριζα και μέλι

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:15 ω
  • Έτοιμο σε: 1:35 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

1σελινόριζα κομμένη σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1πρέζα κανέλα

1κρεμμύδι τριμμένο

1/2φλ.λευκό κρασί

2κ.σ.μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε τη σελινόριζα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την κανέλα και ρίχνουμε χλιαρό νερό ή ζωμό να καλύψει το κρέας μας. Σιγοβράζουμε 1 ώρα και έπειτα προσθέτουμε το μέλι. Αφήνουμε άλλα 15 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρουμε με ρυζάκι ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.