Loader

Μοσχαράκι Μαρόκου

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1κιλό μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

Αλάτι

1φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.ginger σκόνη

1φλ.κόκκινο κρασί

2σκελ.σκόρδου λιωμένες

1/2κ.γλ.κανέλα

1/3φλ.δαμάσκηνα ξερά

1/4φλ.σταφίδες ξανθές

1κ.σ.μέλι

1/2κ.γλ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Συμπληρώνουμε νερό να τα καλύψει καλά. Πασπαλίζουμε με το αλάτι, την κανέλα, το μπούκοβο και το ginger. Προσθέτουμε το μέλι, τα δαμάσκηνα και τις σταφίδες και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ώρα. Το σερβίρουμε ζεστό με τη σαλτσούλα του και κάποιο αρωματικό ρύζι ή άλλο συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *