Loader

Μοσχαράκι Μαρόκου

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κιλό μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

Αλάτι

1φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.ginger σκόνη

1φλ.κόκκινο κρασί

2σκελ.σκόρδου λιωμένες

1/2κ.γλ.κανέλα

1/3φλ.δαμάσκηνα ξερά

1/4φλ.σταφίδες ξανθές

1κ.σ.μέλι

1/2κ.γλ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Συμπληρώνουμε νερό να τα καλύψει καλά. Πασπαλίζουμε με το αλάτι, την κανέλα, το μπούκοβο και το ginger. Προσθέτουμε το μέλι, τα δαμάσκηνα και τις σταφίδες και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ώρα. Το σερβίρουμε ζεστό με τη σαλτσούλα του και κάποιο αρωματικό ρύζι ή άλλο συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.