Μοσχάρι σαλμί
2013-06-12- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
600γρ.μοσχάρι σε κύβους
Λάδι
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
2φύλλα δάφνης
1κ.γλ.μπαχάρι
1φλ.κόκκινο κρασί
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί. Πασπαλίζουμε με το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φύλλαα δάφνης. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νερό να καλύψει το φαγητό μας. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με ρυζάκι και τη σαλτσούλα του