Loader

Μοσχάρι σαλμί

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

600γρ.μοσχάρι σε κύβους
Λάδι
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
2φύλλα δάφνης
1κ.γλ.μπαχάρι
1φλ.κόκκινο κρασί
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί. Πασπαλίζουμε με το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φύλλαα δάφνης. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νερό να καλύψει το φαγητό μας. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με ρυζάκι και τη σαλτσούλα του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *