Loader

Μοσχάρι που περρίσεψε σούπα με κριθαράκι

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

1φλ.μοσχάρι ψητό που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
2καρότα τριμμένα
1κρεμμύδι τριμμένο
3Κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1/2φλ.κριθαράκι
Χυμός λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μιακατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι , τα καρότα και το σέλινο. Αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 3 φλιτζάνια νερό. Αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και το κριθαράκι και βράζουμε άλλα 15 λεπτά. Σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή με χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *