Loader

Μοσχάρι με φινόκιο και πράσινες ελιές

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλους κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.πράσινες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι

Χυμό 1 λεμονιού

2φλ.ζωμός κρέατος

1/4κ.γλ.πιπέρι καγιέν

1κ.γλ.κύμινο

1/2κ.γλ.πάπρικα

1φινόκιο μεσαίου μεγέθους ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής μας. Εναλλακτικά βάζουμε λάδι και κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Προσθέτουμε το φινόκιο και το χυμό λεμονιού. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και ρίχνουμε τις ελιές και το ζωμό. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.