Loader

Μοσχάρι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

3ντομάτες τριμμένες

1κ.γλ.μπούκοβο

1λίτρο ζωμό λαχανικών

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο

1κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι να πάρουν χρώμα παντού. Πολτοποιούμε στο μούλτι τις κόκκινες πιπεριές και τις ρίχνουμε κι αυτές στην κατσαρόλα μαζί με την πράσινη. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το καυτερό και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και το σερβίρουμε ζεστό με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *