Loader

Μοσχάρι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

3ντομάτες τριμμένες

1κ.γλ.μπούκοβο

1λίτρο ζωμό λαχανικών

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο

1κρεμμύδι τριμμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι να πάρουν χρώμα παντού. Πολτοποιούμε στο μούλτι τις κόκκινες πιπεριές και τις ρίχνουμε κι αυτές στην κατσαρόλα μαζί με την πράσινη. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το καυτερό και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και το σερβίρουμε ζεστό με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *