Loader

Μοσχάρι με ρόδια και σταφίδες

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φλ.χυμός ντομάτας
1ποτ.του κρασιού κόκκινο κρασί
Τον καρπό από 1 ρόδι
2κ.σ.σταφίδες μαύρες
6-7γαρύφαλλα
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2κ.γλ.κάρδαμο κοπανισμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, το κάρδαμο και το χυμό ντομάτας. Συμπληρώνουμε νεράκι να καλύψει το κρεατάκι μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα. Προσθέτουμε το ρόδι και τις σταφίδες και σιγοβράζουμε άλλα 20 λεπτά να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγάκι μας με λευκό ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *