Loader

Μοσχάρι λεμονάτο με κύμινο και κανέλα

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

800γρ.μσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 2 λεμονιών
2ξυλαράκια κανέλας
1κ.γλ.κύμινο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας καλά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νερό όσο να καλύψει το κρέας. Προσθέτουμε τα ξυλαράκια κανέλας και το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε περίπου 1 μισή ώρα και σερβίρουμε με πουρέ καρότου, πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *