Loader

Μοσχάρι λεμονάτο με κύμινο και κανέλα

2013-06-14
-λεμονάτο-με-κύμινο-και-κανέλα-λεμονάτο-με-κύμινο-και-κανέλα-1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

800γρ.μσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 2 λεμονιών
2ξυλαράκια κανέλας
1κ.γλ.κύμινο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας καλά απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νερό όσο να καλύψει το κρέας. Προσθέτουμε τα ξυλαράκια κανέλας και το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε περίπου 1 μισή ώρα και σερβίρουμε με πουρέ καρότου, πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *