Loader

Μεσογειακή μακαρονοσαλάτα

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

200γρ.κοντά ζυμαρικά της αρεσκείας σας

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2ντομάτες κομμένες σε μικρό μέγεθος ή ντοματίνια κομμένα στη μέση

1/3φλ.ελιές Καλαμών

3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη

150γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια

1κ.γλ.ρίγανη

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος ή ξερός τριμμένος

1κ.γλ.μουστάρδα Dijon

1κ.σ.baslamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τέλος τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε προσεχτικά. Την αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο πριν την σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.