Loader

Μελιτζανοπιλαφάκι

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.ρύζι Καρολίνα

2μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια

2φλ.ζωμός λαχανικών

1/2φλ.λευκό κρασί

Αλατοπίπερο

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

1κρεμμύδι ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το ρύζι. Το ανακατεύουμε μέχει να γυαλίσει. Προσθέτουμε τις μελιτζάνες , το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το ζωμό σιγά σιγά , κάθε φορά που το απορροφάει μέχρι να τελειώσει. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και αφήνουμε να σταθεί. Το σερβίρουμε ζεστό, σκέτο ή με τυρί τριμμένο ή ως συνοδευτικό ψητού κρέατος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *