Loader

Μελιτζάνες τουρσί

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1κιλό μελιτζάνες φλάσκες σε κύβους
Ξύδι λευκό
Λίγες σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
6κόκκινες καυτερές πιπεριές
Ρίγανη
Αλάτι
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις μελιτζάνες σε γυάλινο βάζο και τις καλύπτουμε με το ξύδι. Τις αφήνουμε εκεί 24 ώρες. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά και τις μεταφέρουμε σε αποστειρωμένο βάζο μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζουμε το βάζο με το λάδι, το κλείνουμε αεροστεγώς και το αφήνουμε στο ντουλάπι 1 μήνα πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *