Loader

Μελανούρια στο τηγάνι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


4μελανούρια μεσαία
Λάδι για τηγάνισμα
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
Λεμόνια

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζητάμε από τον ψαρά να μας καθαρίσει τα ψάρια. Τα βάζουμε σε μια καθαρή σακούλα και ρίχνουμε μέσα αλατοπίπερο και αλευράκι. Ανακινούμε καλά τη σακούλα να πάει προσεχτικά παντού. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα ψάρια καλά και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι και τηγανιτές πατατούλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *