Loader

Μελανούρια στο τηγάνι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  


4μελανούρια μεσαία
Λάδι για τηγάνισμα
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
Λεμόνια

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζητάμε από τον ψαρά να μας καθαρίσει τα ψάρια. Τα βάζουμε σε μια καθαρή σακούλα και ρίχνουμε μέσα αλατοπίπερο και αλευράκι. Ανακινούμε καλά τη σακούλα να πάει προσεχτικά παντού. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα ψάρια καλά και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι και τηγανιτές πατατούλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *