Loader

Μεθυσμένο μοσχάρι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  


800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο κρασί λευκό
Λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λαδάκι σε κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος, να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο κα ιτο κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αδειάζουμε τόσο όσο να σκεπάσει το κρεατάκι μας. Σιγοψήνουμε για 1 ½ ώρα. Συμπληρώνουμε νεράκι, αν σωθεί το κρασί και σε έχει ψηθεί ακόμα το κρέας. Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *