Loader

Μεθυσμένο μοσχάρι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο κρασί λευκό
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λαδάκι σε κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος, να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο κα ιτο κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αδειάζουμε τόσο όσο να σκεπάσει το κρεατάκι μας. Σιγοψήνουμε για 1 ½ ώρα. Συμπληρώνουμε νεράκι, αν σωθεί το κρασί και σε έχει ψηθεί ακόμα το κρέας. Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *