Loader

Μεθυσμένα γιαουρτολουκουμαδάκια

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:10 ω
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.αλεύρι
1φλ.γιαούρτι πλήρες
1/4φλ.ζάχαρη
1/4φλ.κονιάκ και λίγο ακόμα
1/2κ.γλ.σόδα
Λάδι για το τηγάνισμα
Κανέλα και μέλι για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το γιαούρτι, το κονιάκ και τη σόδα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Το αφήνουμε στην άκρη τουλάχιστον 1 ώρα. Καίμε μπόλικο λάδι και με βρεγμένο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο καυτό λάδι. Τα τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε πάνω τους μελι και κανέλα για να τα σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *