Loader

Μαρινάτη σαλάτα κουνουπιδιού

2014-10-19
  • Servings: 2
  • Prep Time: 4:00 ω
  • Ready In: 4:00 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

24/10/14

Μαρινάτη σαλάτα κουνουπιδιού. Την ετοιμάζουμε και την έχουμε στο ψυγείο μας, έτοιμη για κατανάλωση, όλη την εβδομάδα. Πρακτικό και βολικό, δεν νομίζεται; Μην αναφέρω, πόσο νόστιμη, όσο περνάνε οι μέρες.

marinsld (1)

Ingredients

  • 3 φλιτζάνια κουνουπίδι ψιλοκομμένο
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη ή ότι πιπεριά έχουμε
  • ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Χυμός 1 λεμονιού
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα Dijon ή τύπου
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα

Method

Step 1

Βάζουμε στο multi το λάδι , το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και τη μουστάρδα και τα χτυπάμε καλά.

Step 2

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με το μείγμα λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ.

Step 3

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με επιπλέον μαϊντανό, αν θέλουμε και ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *