Loader

Μαρίδες με κρούστα καλαμποκάλευρου

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1κιλό μαρίδα

Λάδι για το τηγάνισμα

Λεμόνια το χυμό για τα σερβίρισμα

Καλαμποκάλευρο

Αρωματικό αλάτι (βλ.συνταγή ZannetCooks.com-snacks)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια σακούλα τα ψάρια. Ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και το αρωματικό αλάτι και ανακινούμε τη σακούλα να πάει παντού. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τινάζουμε τα ψαράκια πριν τα ρίξουμε στο τηγάνι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *