Μαρίδες με κρούστα καλαμποκάλευρου
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1κιλό μαρίδα
Λάδι για το τηγάνισμα
Λεμόνια το χυμό για τα σερβίρισμα
Καλαμποκάλευρο
Αρωματικό αλάτι (βλ.συνταγή ZannetCooks.com-snacks)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια σακούλα τα ψάρια. Ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και το αρωματικό αλάτι και ανακινούμε τη σακούλα να πάει παντού. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τινάζουμε τα ψαράκια πριν τα ρίξουμε στο τηγάνι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.