Μανιτάρια σαλτσάτα
2013-07-15- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1 ½ φλ.μανιτάρια ολόκληρα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1κ.σ.αλεύρι
1φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί
1κ.γλ.θυμάρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε μέσα το χυμό ντομάτας και νεράκι να καλύψει τα μανιτάρια μας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κόκκινο κρασί. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.