Loader

Μανιτάρια σαλτσάτα

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 ½ φλ.μανιτάρια ολόκληρα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1κ.σ.αλεύρι
1φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί
1κ.γλ.θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε μέσα το χυμό ντομάτας και νεράκι να καλύψει τα μανιτάρια μας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κόκκινο κρασί. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *