Loader

Μανιτάρια γεμιστά με καπνιστό τόνο

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

15μανιτάρια χωρίς το ποδαράκι

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

1κονσέρβα τόνος καπνιστός

1/2φλ.ρύζι γλάσε΄

1κρεμμύδι ψιλ/νο

Ρεγκάτο τριμμένο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το ρύζι και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ρίχνουμε τον τόνο. Ανακατεύουμε καλά να θρυμματιστεί και ο τόνος και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα μανιτάρια που έχουμε τοποθετήσει σε ταψάκι. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ρεγκάτο. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.