Loader

Μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο

2013-06-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
3    αυγά
1φλ.γκούντα τριμμένο
1/2φλ.φέτα τρίμμα
1ποτήρι γάλα
Αλατόπιπερο
Λάδι
1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
½ πακ.σπαγγέτι Νο6

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι ή πυρέξ και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε σε μπωλ τα αυγά, το γάλα, τα τυριά(κρατάμε λίγο γκούντα για το τέλος), το ζαμπόν και το αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε ξανά να πάει παντού το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *