Loader

Λωρίδες συκωτιού σιγοψημένες σε γλυκό κρασί

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε λωρίδες
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπαχάρι
1/2λίτρο γλυκό κρασί (Samos, Vinsanto)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τις λωρίδες του συκωτιού. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλο το κρασί και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 1/2ώρα και να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε με ρυζάκι

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *