Λουκανικοπιτάκια με καπνιστό τυρί
2013-06-18- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
15σφολιατάκια στρογγυλά
2χωριάτικα λουκάνικα χωρίς το περίβλημα
Λάδι
100γρ.καπνιστό τυρί τριμμένο
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε στο multi τα λουκάνικα και τα πολτοποιούμε να γίνουν σαν κιμάς. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με το τυρί. Γεμίζουμε τα σφολιατάκια και τα κλείνουμε στη μέση πιέζοντας με το πιρούνι τις άκρες. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λάδι ανακατεμένο με λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα.