Loader

Λουκανικοπιτάκια με καπνιστό τυρί

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

15σφολιατάκια στρογγυλά

2χωριάτικα λουκάνικα χωρίς το περίβλημα

Λάδι

100γρ.καπνιστό τυρί τριμμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στο multi τα λουκάνικα και τα πολτοποιούμε να γίνουν σαν κιμάς. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με το τυρί. Γεμίζουμε τα σφολιατάκια και τα κλείνουμε στη μέση πιέζοντας με το πιρούνι τις άκρες. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λάδι ανακατεμένο με λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *