Loader

Λουκάνικα με πατάτες και πιπεριές

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2λουκάκινα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2    πιπεριές κάρατο ψιλ/νες
2πατάτες κομμένες σε ροδέλες
2ντομάτες ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τις πατές και τις πιπεριές για 7-8 λεπτά. Εντωμεταξύ ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου τα λουκάνικα μέχρι να ροδοκοκκινη΄σουν και να βγάλουν το λίπος τους. Όταν βράζουν οι πατάτες και οι πιπεριές τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και αλατοπιπερώμουμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά περίπου. Τότε ρίχνουμε τα τηγανισμένα λαχανικά και τα λουκάνικα, συνεχίζοντας το μαγείρεμα ώστα να ενωθούν τα υλικά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *