Loader

Λευκό ζελέ με ανανά και σάλτσα φράουλας

2013-08-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 3:00 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2 φακελάκια ζελέ ανανά
2ποτήρια κρέμα γάλακτος
200γρ.ανανά από κονσέρβα κομμένο σε κομματάκια
2ποτήρια νερό κρύο
ΓΙΑ  ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
200γρ.φράουλες
5κ.σ. ζάχαρη
1φλ.του καφέ κονιάκ
1/2κ.γλ. κανέλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά της σάλτσας και τα πολτοποιούμε. Το βάζουμε σε ένα βαζάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος να βράσει και ρίχνουμε μέσα σε αυτήν το ζελέ. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να διαλυθεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το νερό. Ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια φόρμα στρογγυλή του κέικ και ρίχνουμε στον πάτο τον κομμένο ανανά. Αδειάζουμε με προσοχή το μείγμα που ετοιμάσαμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει 3-4 ώρες. Για να το βγάλουμε από τη φόρμα το τοποθετούμε μέσα σε μια λεκανίτσα με ζεστό νερό και έπειτα το αναποδογυρίζουμε. Περιχύνουμε τη σάλτσα φράουλας και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *