Loader

Λεμονάτη φασολάδα

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

250γρ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμός λεμονιού

1/2ματσάκι σέλινο

2καρότα

1κρεμμύδι

2πιπεριές τσίλι

1κ.γλ.ρίγανη

2σκελ.σκόρδo

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη χύτρα και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής μας. Εναλλακτικά βάζουμε τα φασόλια σε μπόλικο νερό και τα βράζουμε 30 λεπτά από την πρώτη βράση. Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι , τα καρότα και το σέλινο και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε 1 ώρα ακόμα. Σερβίρουμε τη φασολάδα ζεστή και προσθέτουμε επιπλέον χυμό λεμονιού αν θέλουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *