Loader

Λάχανο κοκκινιστό με μελιτζάνα και φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

3φλ.λάχανο χοντροκομμένο

1ντομάτα τριμμένη

1φλ.χυμός ντομάτας

Αλατοπίπερο

Λάδι

1μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κυβάκια

1κ.γλ.πάπρικα

2κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα του

100γρ.φέτα τριμμένη στον τρίφτη.

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το λάχανο, το κρεμμύδι και την μελιτζάνα. Ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα και το χυμό και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε 2φλιτζάνια χλιαρό νερό και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το θυμάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30-35 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το αφήνουμε να κάτσει 10 λεπτά και το σερβίρουμε με τη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *