Loader

Κότσι με μπαχαρικά στη σακούλα

2014-12-21
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 1:30 ω
  • Ready In: 1:50 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

24/12/14

Μπορεί να μην έχει μέλι, αλλά το κρέας μας πραγματικά θα μελώσει. Κότσι με μπαχαρικά στη σακούλα για το ρεβεγιόν μας ή το μεσημεριάτικο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

kotsisakoulas (2) kotsisakoulas (3)

Συστατικά  

1 κότσι χοιρινό περίπου 1200-1400gr.

Για τη μαρινάδα:

¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο

Χυμό από 2 limes

Χυμό από 1 λεμόνι

½ κουταλιά του γλυκού ξερό εστραγκόν

Αλατοπίπερο

½ κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη

2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1/3 της κουταλιάς του γλυκού κύμινο

Method

Step 1

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Περιχύνουμε με αυτή το κρέας που έχουμε τοποθετήσει είτε σε μπολ με καπάκι ή σε μεγάλο σακουλάκι τροφίμων. Ανακινούμε να πάει παντού η μαρινάδα και το φυλάμε στο ψυγείο όλο το βράδυ ή όσο περισσότερο μπορούμε. Και στις δυο περιπτώσεις το ανακινούμε κατά διαστήματα.

Step 2

Το μεταφέρουμε σε σακούλα ψησίματος μαζί με τα υγρά της μαρινάδας, την κλείνουμε καλά , την τρυπάμε σε ένα σημείο και τα τοποθετούμε όλα μαζί σε ένα ταψί. Ψήνουμε ανάλογα με το χρόνο που αναγράφει η συσκευασία, περίπου 1 ½ ώρα στους 190C.

Step 3

Σερβίρουμε το κότσι με σάλτσα από τα υγρά της σακούλας και συνοδευτικό της επιλογής μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *