Loader

Κόκκινη σάλτσα με ελιές

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.χυμός ντομάτας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κύμινο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

15 ελιές Καλαμών ολόκληρες χωρίς κουκούτσι

1πρέζα ζάχαρη

3-4σταγόνες tabasco

1/2φλ.λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό και ρίχνουμε το tabasco και τις ελιές. Σιγοβράζουμε 20 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι της. Βουτάμε μέσα τα μπιφτέκια και σερβίρουμε μαζί με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.