Loader

Κόκκινη σάλτσα με ελιές

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2φλ.χυμός ντομάτας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κύμινο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

15 ελιές Καλαμών ολόκληρες χωρίς κουκούτσι

1πρέζα ζάχαρη

3-4σταγόνες tabasco

1/2φλ.λευκό κρασί

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό και ρίχνουμε το tabasco και τις ελιές. Σιγοβράζουμε 20 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι της. Βουτάμε μέσα τα μπιφτέκια και σερβίρουμε μαζί με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *