Loader

Κόκκινα ρεβύθια σούπα με ginger

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1 ½ φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2φύλλα δάφνης

1πιπεριά τσίλι αποξηραμένη

1/2κ.γλ.κανέλα

1 ½ κ.σ.ginger σκόνη

6σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1 ½ κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

1κ.γλ.κύμινο

300ml ντοματάκια κονσέρβας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ρεβύθια σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με μπόλικο νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Ρίχνουμε κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά ή μέχρι να χυλώσει η σούπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *